Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E BARBIE MACHIAJ DE CRACIUN

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie machiaj de craciun

Barbie are nevoie de ajutorul tau pentru a se imbraca intr-o costumatie buna pentur petrecerile de Craciun. Tu poti sa o ajuti folosindu-ti toate cunostintele de moda pentru haine groase dar frumoase, in trenduri ce te pot ajuta sa ii creezi o imagine cat mai interesanta si petrecareata. Trebuie sa folosesti nu numai haine moderne si la moda ci se chestii care ii pot tine de cald. Dupa ce ai terminat cu hainele concentreaza-te asupra fetei, folosind machiajul pentru a proteja tenului, pentru a ascunde imperfectiunile si pentru a da senzatia senintatea a fetei si claritate. DIstreaza-te in acest joc de imbracat si coafat pe barbie pentru petrecerea de Craciun.


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de machiat jocuri de machiat jocuri de coafat jocuri barbie de coafat jocuri dressup

Acest joc cu titlu barbie machiaj de craciun, a fost adaugat 2014-05-10 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.