Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E BARBIE MACHIAZA SI IMBRACA PENTRU PLAJA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie machiaza si imbraca pentru plaja

Barbie are o vacanta la mare si are nevoie de machiaj si haine noi pentru a isi face vacanta frumoasa si fara griji. Dupa cum stii Barbie vrea sa fie in trenduri cu moda asa ca incearca sa faci fiecare dintre costumatiile ei cat mai interesante, frumoasa si moderne, bineinteles in voga, dupa care poti sa complementezi totul cu un machiaj cat mai interesant cat mai frumos si diferit de celelalte jocuri de machiat online. Incearca sa iti dezvolti imaginatia creeand noi costume si modele de machiaj avangardiste. Distreaza-te, machiaza si imbraca in cele mai frumoase haine pe Barbie online!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri de machiat jocuri barbie de machiat jocuri barbie fashionista jocuri dressup jocuri makeup

Acest joc cu titlu barbie machiaza si imbraca pentru plaja, a fost adaugat 2014-08-06 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri makeup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.