Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E BEBELUSA BARBIE EVER AFTER HIGH

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

bebelusa barbie ever after high

Bebelusa Barbie vrea sa se costumeze in una dintre printesele Ever After High ce sunt colege cu cele din Monster High, insa nu stie in care asa ca s-a hotarat sa adune mai multe costume, accesorii si coafuri de la mai multe printese din ever after si sa te intrebe pe tine care are fi cea mai bune idee pentru a isi face o rochie foarte frumoasa, sa isi faca o coafura la fel de trasnita si la sfarsit sa arate uimitor de bine. Tie iti place sa te distrezi cu micuta bebelusa Barbie, iar astazi are nevoie de simtul tau de moda, de puterea ta de a transforma orice costum in ceva de moda, totul pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri bebelusa barbie jocuri baby barbie jocuri ever afte high jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dress up jocuri dress up jocuri moda jocuri monster high

Acest joc cu titlu bebelusa barbie ever after high, a fost adaugat 2015-01-13 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri monster high. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.