Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E BEBELUSUL HAZEL DE ZIUA RECUNOSTINTEI

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

bebelusul hazel de ziua recunostintei

Surpriza bebelusa Hazel si familia si-a programat o ziua plina de distractie si un joc foarte interesante la buni pentru ziua recunostintei. Hazel este foarte fericit si abia asteapta sa isi intalneasca bunicii si mai ales sa se joace cu tine in noile sale jocuri. Mai intai trebuie sa imbraci acest baby foarte fericit si dragalas cu cele complete haine de festivitati impreuna cu bunicii lui. Dupa, poti sa te bucuri impreuna cu baby Hazel de aceasta zi magica pentru el si sa te uiti la parada, sa faci diferite activitati distractive si bineinteles sa mananci pranzul foarte gustos cu familia. Joaca si tu cele mai tari jocuri hazel pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu baby hazel jocuri cu hazel jocuri cu bebelusi jocuri de imbracat jocuri distractive jocuri fete jocuri de ingrijit

Acest joc cu titlu bebelusul hazel de ziua recunostintei, a fost adaugat 2014-11-24 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri de ingrijit. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.