Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E CLUB WINX DE IMBRACAT PENTRU VACANTA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

club winx de imbracat pentru vacanta

Clubul Winx a fetelor ce apara lumea magica are nevoie de ajutorul tau. Stella tocmai a primit masina de la fratele sau si este o decapotabil foarte draguta, asa ca le-a sunat pe Bloom si Flora pentru a iesi la o plimbare in noua ei masina decapotabila. Tu trebuie sa le ajuti pe cele trei fete sa isi gaseasca cele mai dragute haine sau combinatii de rochii, coafuri si machiaj pentru o zi de vacanta in masina mergand spre plaja. Fiecare fata vrea sa fie unica, asa ca incearca sa creezi o imbracaminte dupa o anumita tema pentru fiecare dintre cele 3 fete winx, poti sa faci diferite culori, sau sa incerci sa creezi diferite tipuri de imbracaminte. Distreaza-te intr-un nou joc de imbracat si infrumusetat fete winx pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri winx jocuri barbie de imbracat jocuri de imbracat jocuri de coafat jocuri cu frizuri jocuri moda

Acest joc cu titlu club winx de imbracat pentru vacanta, a fost adaugat 2014-11-05 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.