Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E HAIDE CALDUROASE SI MACHIAJ PENTRU SARBATOARE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

haide calduroase si machiaj pentru sarbatoare

Sarbatorile sunt tot timpul un motiv bun pentru a iti schimba machiajul si cateva haine de garderoba, iar in aceasta zi nu este nimic mai diferit, vei putea sa alegi cateva haine mai calduroase pentru Barbie cu care sa mearga la sarbatoarea sa. Deasemenea, poti sa ii faci un machiaj nou pentru a se potrivi cu costumatia aleasa noua, insa totul depinde de tine. Daca tu vrei sa o imbraci pe Barbie cu haine care nu respecta moda, atunci este bine pentru ca vei crea un trend nou si poate chiar il vei asorta cu un machiaj la fel de neconventional!


Tags: jocuri iarna jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri moda jocuri de machiat jocuri barbie de machiat

Acest joc cu titlu haide calduroase si machiaj pentru sarbatoare, a fost adaugat 2014-05-10 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.