Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E HOWLEEN LICEUL MONSTRILOR DE IMBRACAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

howleen liceul monstrilor de imbracat

Imbraca pe Howleen din liceul monstrilor pentru cine de ziua recunostintei. Frumoasele fete din monster high au hotarat sa vina la masa la buna lor prietena Howleen, iar aceasta dupa ce a gatit atat timp are nevoie de ajutorul tau pentru a isi alege cele mai frumoase si interesante haine pe care le poate purta la o zi asa importanta ca aceasta. Tu esti una dintr fete acum, si stim ca ai vazut cum se imbraca celelalte fete din Monster High, asa ca avem incredere in tine ca poti sa ii faci o costumatie cat mai interesanta. Foloseste imaginatia ta de liceeana, foloseste simtul modei si ajuta pe aceasta fata monstru sa isi aleaga o coafura noua, pentru a arata bine, o costumatie cat mai radicala care sa ii arate personalitatea si cele mai interesante accesorii doar aici pe jocuribarbieonline!


Tags: jocuri monster high jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri de coafat jocuri liceul monstrilor jocuri moda

Acest joc cu titlu howleen liceul monstrilor de imbracat, a fost adaugat 2014-09-15 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.