Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E IMBRACA BEBELUSI LA MODA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca bebelusi la moda

Jocurile de imbracat nu se limiteaza doar la facut costumatii pentru vedete si supermodele, poti chiar sa imbraci bebelusii in cele mai interesante si frumoase costumatii pe care le poti gasi pentru un bebelus. Daca reusesti sa ii educi de la o varsta mica cu moda si cu imbracatul in voga atunci cand or sa fie mari intotdeauna o sa arate bine si o sa aiba succes. Tu cum te descurci cu un bebelus? Incearcati talentele pe acest frumos copil si vezi ce haine poti sa ii alegi, care sa fie destul de frumoase insa sa nu il deranjeze, poti sa ii adaugi o palarie sau sa ii schimbi coafura si poti chiar sa ii alegi noi pantalonasi si papucei. Distreaza-te in acest joc de imbracat copii in haine de moda de la Barbie!


Tags: jocuri de imbracat jocuri de imbracat copii jocuri cu bebelusi jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de moda jocuri moda

Acest joc cu titlu imbraca bebelusi la moda, a fost adaugat 2014-08-08 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.