Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E IMBRACA MIREASA BARBIE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca mireasa barbie

Imbraca mireasa Barbie este un joc foarte interesant de moda in care Barbie trebuie sa se pregateasca pentru nunta ce va urma. Ea trebuie sa isi faca o coafura eleganta de mireasa si sa potriveasca toate culorile cu machiajul si rochiile sale. Trebuie sa fii foarte atenta la cum o machiezi, trebuie sa ii acoperi defectele dar sa nu fie prea mult machiaj pentru o incarca. Rochia de mireasa trebuie sa fie de poveste daca vrei cu adevarat sa o faci fericita pe Barbie, poate, in una dintre cele mai importante zile din viata ei. Machiaza, coafeaza si imbraca cea mai frumoasa mireasa!


Tags: jocuri cu mirese jocuri de nunta jocuri la nunta jocuri cu fete mirese jocuri cu fete la nunta jocuri cu barbie mireasa la coafor jocuri cu barbie mireasa de imbracat jocuri cu barbie dress up noi jocuri cu barbie dress up jocuri cu barbie mirese de imbracat jocuri cu barbie mireasa si mire jocuri cu barbie mireasa 2 jocuri cu mirese frumoase jocuri cu mirese de imbracat jocuri cu mirese dress up jocuri cu mirese si cu miri jocuri cu mirese si printese jocuri cu mirese de vara de facut parul
 Foloseste mouse-ul pentru a machia aceasta fata frumoasa si imbrac-o intr-o rochie de mireasa adevarata!- Foloseste mouse-ul pentru a machia aceasta fata frumoasa si imbrac-o intr-o rochie de mireasa adevarata!limitator

Acest joc cu titlu imbraca mireasa barbie, a fost adaugat 2014-04-17 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu de facut parul. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.