Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E IMBRACAT MACHIAT LA PLAJA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbracat machiat la plaja

Jocuri de machiat imbracat la plaja in care vei putea sa alegi cele mai tari coafuri si apoi sa schimbi culoarea parului cum vrei tu, mai intai insa poti sa o mechiezi cat mai interesant, poti sa ii schimbi culoarea ochilor si sa ii pui machiaj pe pleoape, obraji si chiar sa ii alegi rujul, dupa care ai o multime de haine si custome de baie pentru o zi de distractie la plaja. Poti sa folosesti costume de baie la moda, in voga, sau poate costume mai pline pentru o fata model mai serioasa, insa poti sa folosesti modele mai atractive, cu multe culori si diferite forme, totul pentru a face acest model de plaja Barbie sa arate minunat, modern si in voga. Distreaza-te intr-un mega joc de imbraca,t machiat si coafat Barbie pentru plaja!


Tags: jocuri de machiat jocuri barbie de machiat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de moda jocuri dressup jocuri barbie fashionista

Acest joc cu titlu imbracat machiat la plaja, a fost adaugat 2014-07-10 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie fashionista. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.