Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E INFRUMUSETEAZA BARBIE PENTRU ZIUA NATIOANALA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

infrumuseteaza barbie pentru ziua natioanala

Barbie este in america si are nevoie de ajutorul tau pentru a se infrumuseta sa aniverseze ziua statelor unite ale americii. Ea vrea sa arate bine, elegant dar in acelasi timp cat mai lejer si vrea sa isi arata iubirea pentru SUA asa ca hainele ei trebuie sa inspire patriotism pentru fanii ei ce o urmaresc. Incearca sa iti folosesti ideeile tale de stil la moda pentru a combina hainele, coafura si machiajul ca sa creezi o costumatie ce reprezinta pe Barbie, America si frumusetea in acelasi timp. Stim ca nu este o misiune usoara, insa numai tu poti sa o machiezi si sa o imbraci pe Barbie in cele mai frumoasa haine online!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri cu haine jocuri barbie cu haine jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri barbie de infrumusetat jocuri de infrumusetat jocuri de machiat

Acest joc cu titlu infrumuseteaza barbie pentru ziua natioanala, a fost adaugat 2014-06-03 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.