Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E PINKIE PIE LA MANICHIURA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

pinkie pie la manichiura

Joaca un jocuri cu my little poney, un joc in care poti sa o ajuti pe Pinkie Pie sa isi faca unghiile cat mai frumoase si mai la moda. O sa trebuiasca sa le ingrijesti mai intai folosind diferitele tipuri de creme pentru a le face unghiile frumoase, apoi trebuie sa tai unghiile la dimensiune dorita si sa le ingrijesti pielea de langa unghii. Dupa ce ai terminat sesiunea de spa poti sa incep jocul de pictat unghiile ca sa creezi o manichiura noua si frumoasa pentru mlp. Distreaza-te in cel mai tare si cel mai interesant joc de manichiura pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu manichiura jocuri de colorat jocuri spa jocuri de ingrijit jocuri barbie cu manichiura jocuri cu unghii jocuri mlp

Acest joc cu titlu pinkie pie la manichiura, a fost adaugat 2014-11-06 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri mlp. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.