Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E STILUL SIC DE CRACIUN

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

stilul sic de craciun

In acest joc de imbracat Barbie pentru Craciun nu o sa gasesti rochii de craciunita, ci mai degraba o sa gasesti haine de moda, haine ce pot fi vazuta in cluburi, terase si baruri de noaptea, rochii si pantaloni ce pot fi vazuti chiar si pe podium, asadar totul este elegant, la moda si foarte sofisticat. Iar tu trebuie sa alegi dintre toate aceste haine costumatii impreuna cu pantofi, o coafura noua si accesorii ca sa o faci pe Barbie sa arate sic asa cum ii sa bine unei dive a modei. Distreaza-te intr-un joc adevarat de imbracat fete de Craciun la moda!


Tags: jocuri moda jocuri iarna jocuri barbie de moda jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri barbie fashionista jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri cu haine

Acest joc cu titlu stilul sic de craciun, a fost adaugat 2014-05-28 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.