Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E TRANSFORMAREA BUFNITEI DE MODA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

transformarea bufnitei de moda

Jocuri cu animale care vor sa aiba o transformare completa la moda pe jocuribarbieonline.com. Joaca acest joc si incearca sa faci aceasta pasare una dintre cele mai frumoase din padure. Bufnita noastra vrea sa fie imbracata frumos, sclipitor si mai ales ea vrea sa isi decoreze penele cu cele mai interesante pietre pretioase. Tu trebuie sai ncerci sa potrivesti fiecare dintre decoratiunile, bijuteriile, accesoriile si hainele alese pentru a iesi ceva frumos, placut si care poate fi vazut ca arta de moda. Distreaza-te in cel mai tare joc de imbracat si decorat pasari online!


Tags: jocuri cu animale jocuri moda jocuri de decorat jocuri barbie cu animale jocuri de ingrijit jocuri barbie de ingrijit jocuri cu bijuterii

Acest joc cu titlu transformarea bufnitei de moda, a fost adaugat 2014-07-15 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu bijuterii. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.