Jocuri barbie cu JOCURI BARBI E MICUL MEU PONEI LA SALON DE COAFAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

micul meu ponei la salon de coafat

Jocuri cu micul meu ponei la salon de coafat este un joc foarte interesant in care poti sa te distrezi impreuna cu unul dintre ponei tau favoriti intr-un nou joc de creat coafuri pentru calutii din Ponyville. Mai intai treci printr-un joc de spalat si ingrijit super calutii din equestria. Acum ca sunt foarte curati poti sa incepi coafat intr-un mod cat mai interesant. Stii foarte bine ca poneii nu au par decat foarte fin, insa o sa ne ocupam in primul rand cu codita si coama acestei fete ponei. Distreaza-te si tu impreuna cu noi facand cele mai tari frizuri pentru una dintre participantele in desenele micul meu ponei chiar aici pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu micul meu ponei jocuri fete equestria jocuri de coafat jocuri spa jocuri de spalat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de ingrijit jocuri cu animale

Acest joc cu titlu micul meu ponei la salon de coafat, a fost adaugat 2014-11-19 in categoria jocuri barbi si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu animale. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.