Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE ANIME E ANIME UNIFORMA DE SCOALA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

anime uniforma de scoala

Joaca un joc de imbracat o fata anime intr-o uniforma de scoala foarte frumoasa si interesanta prin care poti schimba moda japoneza sau prin care poti respecta valorile traditionale ale niponilor si prin care poti sa adaugi la acestea luad elemente de la Barbie si din moda internationala. Foloseste fiecare cunostiinta de moda moderna si stil, deasemenea, poti sa iti dezvolti imaginatia creeand cat mai multe modele si tipuri de uniforme si coafuri pentru frumoasa fata anime!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri de coafat jocuri de colorat jocuri dressup jocuri makeup jocuri de machiat

Acest joc cu titlu anime uniforma de scoala, a fost adaugat 2014-07-29 in categoria jocuri barbie anime si poate fi descris ca un joc cu jocuri de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.