Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE ANIME E FATA ANIME DIN FRANTA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

fata anime din franta

Fata frumoasa din Paris este o femeie anime care si-a dorit dintodeauna sa ajunga in capitala modei si a dragostei, dar acum ea are nevoie de o costumatie care sa o faca sa arate ca o adevarata frantuzoaica, o femeie frumoasa si interesanta, dar care isi pastreaza originile anime din Japonia. Poti sa o imbraci cu haine sexy si interesante, cu o coafura foarte draguta pentru a o face fericita in noaptea sa in Paris!


Tags: jocuri de imbracat jocuri de imbracat barbie jocuri barbie de imbracat jocuri cu imbraca barbie jocuri fete anime jocuri fete jocuri moda jocuri cu haine jocuri dressup

Acest joc cu titlu fata anime din franta, a fost adaugat 2014-04-24 in categoria jocuri barbie anime si poate fi descris ca un joc cu jocuri dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.