Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE ANIME E SOFIA TRANSFORMARE GEEK

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

sofia transformare geek

Joaca un joc de coafat si machiat o fata foarte frumoasa pe nume Sofia ce vrea sa arate cat mai geeky. Ea este foarte buna la scoala si ii place sa se joace jocuri video, dar nu vrea sa isi neglijeze felul cum arata asa ca te-a rugat pe tine sa o ajuti cu o transformare radicala a look-ului. Ea vrea sa arate frumos, feminin, dar in acelasi timp sa isi pastreze moda geeky care o face sa fie ea. Dupa cum stii machiajul si coafurile arata bine pe orice fata in jocurile dressup si de machiat, insa cu adevarat, doar stilurile care se potrivesc cu personalitatea sunt cele mai frumoase. incearca si tu sa faci un machiaj si o coafura care se potriveste perfect cu personalitatea geeky a Sofiei!


Tags: jocuri de machiat jocuri makeover jocuri de coafat jocuri de colorat jocuri barbie makeup jocuri barbie de machiat

Acest joc cu titlu sofia transformare geek, a fost adaugat 2014-09-10 in categoria jocuri barbie anime si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.