Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE ANIME E VALENTINE FETE ANIME

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

valentine fete anime

Se pare ca ziua Valentines este sarbatorita si in diferitele anime-uri in care baietii vor sa arate frumoaselor fete anime cat de mult le plac, iar acestea in schimb vor sa arate foarte bine. Tu trebuie sa iti folosesti simtul de stilista pentru a crea cupluri anime, trebuie sa le alegi hainele, coafurile, trebuie sa incerci sa faci o armonie intre haine si machiaj si sa potrivesti cuplu pentru o seara romantica. Apasa pe bomboana in forma de bat pentru a vedea intreaga poza si alege diferite spatii pentru a lasa pe cei doi indragostiti anime sa isi sarbatoreasca ziua dragostei. Poti face mai multe costumatii de la traditional japonez, poate costume de scoala, uniforme si multe alte!


Tags: jocuri barbie stilista jocuri barbie designer jocuri de imbracat jocuri de coafat jocuri de machiat

Acest joc cu titlu valentine fete anime, a fost adaugat 2014-03-13 in categoria jocuri barbie anime si poate fi descris ca un joc cu jocuri de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.