Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E ARIEL COAFURI REALE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

ariel coafuri reale

Printesa Ariel are nevoie de o transformare reala pentru a putea sa mearga la noul bal regal organizat de tatal ei Triton. Pentru a putea face o impresie buna trebuie sa aiba cat mai multe tipuri de frizuri disponibile, dintre care sa aleaga, dar mai ales sa fie fericita cu noua sa coafura. Tu poti sa te joci in acest nou joc barbie cu printesa chiar un astfel de joc, in care poti sa folosesti uneltele de coafat pentru a crea cele mai tari tipuri de aranjamente pentru par, poti sa ii colorezi parul, sa ii faci frizuri noi si chiar sa ii aduci un nou tip de imbracaminte. Joaca si tu cele mai tari tipuri de jocuri cu printese si fete pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri de coafat jocuri barbie de coafat jocuri cu sirene jocuri barbie cu par jocuri de machiat jocuri cu printese

Acest joc cu titlu ariel coafuri reale, a fost adaugat 2014-11-28 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu printese. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.