Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E ARIEL IMBRACATA HAINE MORDENE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

ariel imbracata haine mordene

Jocuri cu Ariel in care trebuie sa o imbraci in cele mai interesante haine florale de vara, dar moderne si nu cele de sirena pe care le poarta sub ocean. In acest joc frumoasa Ariel, vrea sa cucereasca un baiat care este pamantean, adica el traieste pe pamant si pentru a face asta ea are nevoie de costumatii la moda, moderne si trendy pentru a putea atrage privirile frumosului ei print, iar pentru a face asta tu trebuie sa o imbraci cat mai frumosi, cu haine interesante, care sa ii scoata in evidenta frumusetea ei naturala si feminitatea nascuta. Distreaza-te online in acest joc de imbracat printese disney de sub ocean!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie dressup jocuri barbie cu printese jocuri cu printese jocuri barbie de imbracat jocuri cu haine jocuri moda

Acest joc cu titlu ariel imbracata haine mordene, a fost adaugat 2014-07-05 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.