Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E BARBIE CANTAREATA DE RAP

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie cantareata de rap

Joaca un joc de imbracat pe Barbie pentru a deveni cantareata de rap, ea trebuie sa aiba haine cat mai blingbling, sa poarte sapca si haine care sa reprezinta cultura hip-hop-ului, insa ea doreste sa arate feminin si frumoasa, de aceea are nevoie de ajutorul tau pentru a se imbraca. In primul rand trebuie ca toate hainele ei sa se potriveasca din puncte de vedere a modelului si a culorii, apoi trebuie sa folosesti accesoriile pentru a influenta stilul final sa par cat mai hiphop si sa arate cat mai sclipitor. Poti sa folosesti toate trucurile din cartea de moda pentru a incerca crearea unei costumatii la moda, care in acelasi tip sa fie ce vrea Barbie dar si destul de interesanta pentru a scoata in evidenta feminitatea frumoase noastre fotomodele. Distreaza-te in acest joc online de imbracat pe Barbie in haine de hip-hop!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri barbie vedete jocuri cu vedete jocuri barbie de coafat

Acest joc cu titlu barbie cantareata de rap, a fost adaugat 2014-07-18 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.