Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E BARBIE HAINE DE FERMIER

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie haine de fermier

Joaca un joc de imbracat Barbie pentru o zi la ferma. Ea are nevoie de ajutorul tau pentru a isi alege o costumatie ce o va proteja de toate lucrurile ce o pot intepa la ferma, insa totusi sa fie destul de frumoasa pentru a atrage acei baieti frumosi de la ferma. Ea are nevoie sa arate cat mai de la tara, insa in acelasi timp sa mentine un anumit trend de moda, anume sa fie macar culorile si modelele cat mai in voga pentru frumoasa noastra Barbie in ziua ei la ferma. Vei putea sa ii schimbi coafura, hainele, de la blugi cu bretele, camasi lungi si multe alte modele pe care tu le poti combina pentru a crea costumatii de ferma la moda!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri cu haine jocuri moda jocuri barbie moda

Acest joc cu titlu barbie haine de fermier, a fost adaugat 2014-06-21 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.