Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E BARBIE MODA LICEUL MONSTRILOR

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie moda liceul monstrilor

Barbie vrea sa arate ca una din fetele monster high, iar pentru a face asta are nevoie de ajutorul tau pentru a se imbraca in haine la moda pentru fetele din liceul monstrilor. Dupa cum stii, fetele monster high, au haine gotice si care seamana cu cele de halloween , iar tu poti sa folosesti toate aceste informatii sa creezi o coafura infricosatore, gotica ce contine culori aprinse si foarte dramatice, apoi poti sa iti folosesti cunostiintele de moda barbie pentru a o imbraca in haine ce ii vin bine dar au o tenta de monstru si bineinteles sa nu uita accesoriile si incaltamintea care te vor ajuta sa termini intreaga costumatie. DIstreaza-te online in cel mai tare joc de imbracat pe barbie in haine monster high!


Tags: jocuri monster high jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri makeup jocuri de machiat jocuri gotic jocuri barbie gotica jocuri cu haine

Acest joc cu titlu barbie moda liceul monstrilor, a fost adaugat 2014-08-04 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.