Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E BARBIE SI ELLIE MACHIAJ PENTRU TENIS

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie si ellie machiaj pentru tenis

Joaca jocuri cu Barbie si Ellie, cele mai cunoscute prietene fashionista pe care le-ai cunoscut vreodata. In acest joc o sa te distrezi de minune incepand cu o sesiune de spa pentru cele doua fete, apoi urmand coafatul si machiajul lor. Insa, incearca sa folosesti mai putin pudra la aceast joc de machiaj pentru ca fetele vor sa mearga la sport, sa joace tenis. Dupa ce ai terminat de partea cu fata, poti sa treci la haine, aici ai o multime de lucruri din care sa alegi. Poti sa alegi mici rochite, sa alegi pantaloni scurti si pantofi lejeri, dar si multe tipuri de racheta de tenis. Tu cat de frumoasa esti cand faci sport? Incearca sa le faci pe cele doua dive Barbie si Ellie, sa arate mimunat in jocul nostru de creat fete frumoase la sport pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri barbie de machiat jocuri barbie de coafat jocuri de coafat jocuri barbie de imbracat jocuri sport

Acest joc cu titlu barbie si ellie machiaj pentru tenis, a fost adaugat 2014-11-04 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri sport. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.