Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E BARBIE STAR ROCK PE PODIUM

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie star rock pe podium

Joc cu Barbie star rock pe podium, unul dintre cele mai tari shooting-uri foto pe care le-ai vazut vreodata. O sa poti crea mai multe tipuri de coafuri si costumatii pentru super starul nostru rock Barbie, iar fiecare trebuie sa fie deosebita si unica. Incearca sa pastrezi acel look rebel pentru Barbie pe tot parcursul jocului nostru dress up. Ca un adevarat star rock o sa trebuiasca straluceasca de frumusete asa ca incearca sa ii alegi cele mai frumoase coafuri, cele mai la moda lucruri de vestimentatie si sa nu uitam de ciorapi care dau o impresie de gotic si intunecat. Joaca un nou joc barbie chiar aici pe jocuribarbieonline.com si imbraca pe Rock star gotic!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri cu vedete jocuri barbie dressup jocuri moda jocuri barbie fashionista

Acest joc cu titlu barbie star rock pe podium, a fost adaugat 2014-09-19 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie fashionista. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.