Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E BEBELUSA HAZEL DE IMBRACAT IARN

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

bebelusa hazel de imbracat iarn

Baby Hazel are nevoie de ajutorul tau pentru o noua vestimentatie de iarna. Cu aceste noi haine la moda ea vrea sa isi faca aparitia la noul festival de moda pentru bebelusi, insa niciuna din rochitele ei foarte frumoase nu sunt potrivite. O iei pe mama lui Hazel si mergeti amandoua la cumparaturi pentru a gasi cele mai frumoase haine pentru frumoasa ta Hazel. Incearca sa folosesti toate abilitatile tale de moda si diva ca sa ii gasesti haine frumoase si distreaza-te impreuna cu cea mai buna prietena a ta din jocurile noastre cu bebeluse. Daca si tu vrei sa te distrezi cu Hazel atunci ramai si joaca-te pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu hazel jocuri cu bebelusa hazel jocuri cu bebelusi jocuri de imbracat jocuri de ingrijit jocuri moda jocuri cu rochii jocuri distractive

Acest joc cu titlu bebelusa hazel de imbracat iarn, a fost adaugat 2014-12-24 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri distractive. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.