Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E BEBELUSE BELLA LA SPA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

bebeluse bella la spa

Belle este o frumoasa printesa disney, insa astazi ea a fost transformata in o bebelusa si tu trebuie sa o ingrijesti sa o faci frumoasa si sa ii ingrijesti fiecare dintre noile sale fire de par, sa ii speli pielea si sa o dai cu crema. Dupa ce ai terminat ingrijirea spa poti sa o imbraci, sa ii alegi noi coafuri si frizuri cu parul aranjat, si sa ii schimbi hainele ei de bebelusa pentru a arata cat mai frumos si mai ales pentru a isi faca un simt vestimentar la fel ca atunci cand este mare. Joaca si tu jocuri cu printese pe jocuribarbieonline.com de imbracat si coafat!


Tags: jocuri cu printese barbie jocuri barbie cu printese jocuri de machiat jocuri disney jocuri de coafat jocuri spa jocuri barbie de coafat jocuri barbie de ingrijit jocuri barbie cu par

Acest joc cu titlu bebeluse bella la spa, a fost adaugat 2015-02-18 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie cu par. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.