Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E CAII BARBIE LA INGRIJIT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

caii barbie la ingrijit

In acest joc vei putea sa iti faci cei mai interesant caii din grajdul lui Barbie. Frumoasa noastra fata vrea sa isi ingrijeasca mai intai calutii cat mai bine sa arate frumosi si sa fie sanatosi, dupa care ea vrea sa se imbrace in costumatia de calarie si sa iasa la o plimbare cu ei. Tu poti sa iti folosesti mana usoare pentru a spala si ingriji caii si apoi folosindu-ti imaginatia si stilul poti sa creezi diferite costumatii pe care le poate folosi pentru calarie si poti sa decorezi si elementele de imbracat ale cailor. Distreaza-te intr-un joc de imbracat si ingrijit cai!


Tags: jocuri cu cai jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri de ingrijit jocuri barbie de moda jocuri moda jocuri cu haine

Acest joc cu titlu caii barbie la ingrijit, a fost adaugat 2014-06-27 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.