Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E CENUSAREASA MODERNA LA SPA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

cenusareasa moderna la spa

Cenusareasa a fost o printesa parasita de tatal ei si care a gasit dragostea unui print foarte frumos, insa exista cenusarese si in ziua de azi si ele au nevoie de ajutorul tau pentru a isi face cele mai frumoase tipuri de coafuri, machiaj si bineinteles sa isi aleaga cele mai interesante haine la moda. Tu, esti cu adevarat o diva in ceia ce priveste modul in care poti sa faci o transformare pentru fetele noastre Barbie, iar Cenusareasa dupa cum stii era cea mai neingrijita fata si devenea cea mai frumoasa printesa noaptea cand mergea la bal. Tu, trebuie sa faci cele mai frumoase fete, transformandu-le in adevarate printese moderne dupa ingrijirile care le faci cu creme pe fata, apoi pe care le aduci printr-un machiaj nou si coafuri senzationale si sa nu uitam de noua tipuri de haine pentru a completa noul look. Joaca si tu cele mai tari jocuri de machiat si imbracat dupa o ingrijire spa pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri de ingrijit jocuri barbie de ingrijit jocuri barbie de imbracat jocuri de machiat jocuri barbie de machiat jocuri de ingrijit fete jocuri fete

Acest joc cu titlu cenusareasa moderna la spa, a fost adaugat 2014-12-05 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri fete. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.