Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E DRACULAURA IMBRACAT PENTRU COVORUL NEGRU

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

draculaura imbracat pentru covorul negru

Imbraca pe Draculaura, una dintre cele mai frumoase fete din Monster High. Ea vrea sa arate cel mai bine la aceasta priemiere de film unde va fi un covor rosu. Trebuie sa scoti din dulap hainele festive ale frumoase eleve din liceul monstrilor si sa ii faci coafuri noi care sa ii scoata frumusetea ei de monstru in evidenta, sa arate foarte bine si frumos. Distreaza-te si imbraca pe draculaura intr-un nou joc cu monster high de imbracat!


Tags: jocuri monster high jocuri ever after high jocuri de imbracat monster high jocuri monster high de imbracat jocuri barbie de imbracat

Acest joc cu titlu draculaura imbracat pentru covorul negru, a fost adaugat 2014-10-02 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de imbracat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.