Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E ELSA FROZEN DE COAFAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

elsa frozen de coafat

Elsa Frozen este una dintre cele mai iubite regine disney, ea poate controla gheata si acum are nevoie de ajutorul tau pentru a putea sa isi faca o coafura noua, interesanta si foarte tare. Poti sa iti folosesti talentul de frizerita pentru a face aceasta coafura folosind diferitele tipuri de unelete de coafat pe care le ai la dispozitie. Poti sa ii tai parul cat mai scurt, poti sa il faci neted, in bucle sau carliontat, dar nu inainte sa il ingrijesti printr-o sedinta de spa pentru par. Dupa ce ai terminat de facut coafura reala a Elsei poti sa faci si restul jocului de coafat, folosind accesorii pentru a ii infrumuseta parul, apoi poti sa ii alegi si o noua rochie pentru a purta in jocul nostru. Distreaza-te online in cel mai nou joc cu regatul ghetii pe jocuribarbieonline!


Tags: jocuri frozen jocuri de coafat jocuri barbie de coafat jocuri cu coafuri reale jocuri cu regatul ghetii

Acest joc cu titlu elsa frozen de coafat, a fost adaugat 2014-10-27 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu regatul ghetii. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.