Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E EVER AFTER HIGH ROCHII DE MIREASA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

ever after high rochii de mireasa

Apple White, una dintre cele mai frumoase fete din liceul Ever After si fiica Albei ca Zapada se marita si are nevoie de sfaturile tale pentru a cuceri pe toata lumea la nunta sa folosind costumatia si noile sale coafuri. Astfel ca tu vei avea de ales si de compus diferite tipuri de coafuri pe care sa le potrivesti cu mai multe accesorii foarte frumoasa. Acestea, trebuie combinatie fie cu o rochie lunga si eleganta astfel incat sa fii traditionala sau poti alege o rochie din doua piese, o rochie moderna care poate fi vazuta pe podiumul de moda din castelul modei. Dupa ce ai terminat de imbracat pe Apple White cu rochia aleasa de mireasa poti sa adaugi valul si ultimile tipuri de accesorii ca apoi sa ne arati cuplu minunat de insuratei ce vor fi fericiti toate viata. Joaca si tu jocuri cu frumoasele fete din ever after high, fiind mirese, chiar pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri ever after high jocuri monster high jocuri de imbracat ever after high jocuri cu printese jocuri cu mirese jocuri cu rochii jocuri cu rochii de moda jocuri barbie de imbracat jocuri cu alba ca zapada jocuri de coafat jocuri barbie de coafat jocuri barbie de moda

Acest joc cu titlu ever after high rochii de mireasa, a fost adaugat 2015-01-27 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.