Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E FATA LA CHITARA ROCK DE IMBRACAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

fata la chitara rock de imbracat

Fetele rockerite pot fi foarte frumoase mai ales daca au hainele, coafuri si machiajul potrivit. Frumoasa Barbie are si o banda de rock, iar astazi are un concert mult asteptat da fani si are nevoie de ajutorul tau pentru a isi alege haine sale goth super trendy ce sunt potrivite pentru chitara sa metalica. Nu incerca sa ii schimbi stilul prea tare, asa ca nu alege haine prea intunecate, dar incearca sa combini moda pentru a crea o atmosfera rock in timp ce pastrezi stilul de model ce poarta haine in trenduri si moda. Distreaza-te in acest joc de imbracat pe Barbie cu cele mai frumoase haine de rock.


Tags: jocuri de imbracat jocuri dressup jocuri de coafat jocuri cu vedete jocuri cu celebritati jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dressup jocuri barbie de coafat

Acest joc cu titlu fata la chitara rock de imbracat, a fost adaugat 2014-06-09 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.