Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E GHOULIA MONSTER HIGH DE IMBRACAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

ghoulia monster high de imbracat

Este noaptea ghoulilor sa iasa la petrecere, iar una dintre cele mai cunoste fete de moda din acest clan, Ghoulia care invata la Monster High trebuie sa arate bine, trebuie sa fie frumoasa, in haine noi, interesante la moda si sa aiba o coafura interesante care sa uimeasca pe toata lumea. Dupa cum deja stii, fetele de la liceul monstrilor, au propia moda, ele poarta haine gotice, haine emo cu mult negru, roz si alte culori asemanatoare. Tu trebuie sa folosesti hainele care indica cel mai bine moda acestor fete, trebuie sa alegi coafuri in acelasi stil cu personalitatea lui Ghoulia si sa o faci pe aceasta cea mai la moda fata, cea mai bine imbracata si cea mai frumoasa fata monstru de la petrecerea licelui Monster High. Distreaza-te intr-un nou joc de imbracat online!


Tags: jocuri monster high jocuri liceul monstrilor jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de moda jocuri de coafat jocuri de colorat

Acest joc cu titlu ghoulia monster high de imbracat, a fost adaugat 2014-09-11 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri de colorat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.