Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E IMBRACA ALBA CA ZAPADA MODERNA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca alba ca zapada moderna

Imbraca cea mai frumoasa fata din povesti, Alba ca zapada salvata de cei 7 pitici acum a ajuns sa traiasca in lumea noastra unde a fi cea mai frumoasa inseamna sa urmezi anumite reguli de moda, vestimentatie si coafuri, iar tu fiind un stilist international recunoscut de Barbie poti sa iti folosesti talentul si stilul pentru a alege cele mai frumoase haine moderne pentru frumoasa Alba ca zapada, sa o imbraci in haine care sa ii scoate in evidenta frumusetea orbitoare, cu care poti sa ii arati corpul foarte frumos si in acelasi timp dai un aer de printesa pentru frumoasa fata din poveste. Distreaza-te online intr-un nou joc de imbracat fete din povesti online!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri moda jocuri barbie de moda jocuri cu haine jocuri cu printese jocuri barbie cu printese

Acest joc cu titlu imbraca alba ca zapada moderna, a fost adaugat 2014-08-18 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie cu printese. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.