Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E IMBRACA BARBIE CANTAREATA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca barbie cantareata

Jocuri imbraca Barbie cea mai mare cantareata. Barbie are auditii pentru a deveni o cantareata la un show de televiziune si are nevoie de tine pentru a ii alege cele mai interesante haine de diva. Trebuie sa tii minte ca aceste haine trebuie combinate si alese pentru a face impresie pe scena, asa ca trebuie sa fie stralucitoare, la moda, in voga si culorile sa arate bine pe frumoasa noastra Barbie. Deasemenea, trebuie sa poti incepe un nou trend de moda prin costumatiile folosite de tine la acest show TV, asa ca fii atenta cum combina hainele cu coafura si alte elemente de frumusete pentru frumoase si vedeta noastra Barbie!


Tags: jocuri barbie de imbracat jocuri barbie vedete jocuri cu vedete jocuri cu celebritati jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri barbie moda

Acest joc cu titlu imbraca barbie cantareata, a fost adaugat 2014-07-13 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.