Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E IMBRACA BLACK CARPET LAGOONA BLUE DIN MONSTER HIGH

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca black carpet lagoona blue din monster high

Black-Carpet-Lagoona-Blue din liceul monstrilor este una dintre cele mai frumoase fete monstru din liceu, ea are prorpia vestimentatie si propriul stil care ii da un aer foarte seducator si interesant atunci cand vine la liceu, insa acum are nevoie de o schimbare, vrea un nou look o garderoba noua si tu esti cea mai buna stilista din liceul monstrilor, ce spui, esti gata sa o ajuti pe frumoasa noastra celebritate din monster high? Atunci haide sa incepe cu o coafura noua in genul liceul monstrilor, apoi alege cele mai tari haine gotice din monster high magazin, le pune la un loc si obtinem cel mai fashionable model din liceul monstrilor online. Sa nu uitam de rochii, cizme si cateva accesorii ce pot scoate in evidenta super frumoasa noastra vedete papusa!


Tags: jocuri monster high jocuri cu liceul monstrilor jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de machiat jocuri barbie de coafat jocuri barbie dressup jocuri monster high de imbracat

Acest joc cu titlu imbraca black carpet lagoona blue din monster high, a fost adaugat 2014-09-01 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri monster high de imbracat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.