Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E IMBRACA ELISSABAT MONSTER HIGH

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca elissabat monster high

Joaca jocuri cu fetele din liceul monstrilor si imbrace aceste frumoase adolescente in cele mai frumoase haine. Dupa cum stii in liceu fiecare fata vrea sa fie frumoasa, vrea sa arate cel mai bine si sa ramana pentru totdeauna iubita de baieti, iar Elissabat din Monster High nu este mai prejos, de asta are nevoie de ajutorul sau pentru a isi transforma look-ul. Incearca sa ii faci cele mai frumoase coafuri, cele mai interesante moduri de a arata cat mai infricosator si atragator. Dupa hainele frumoase, poti sa alegi accesoriile cat mai intunecate sa se potriveasca cu parul si atitudinea ei, totul pentru a crea cea mai frumoasa costumatie pentru Elissabat din Monster high. Imbraca si schimba lookul acestei fete din liceul monstrilor pe site-ul nostru de jocuri!


Tags: jocuri monster high jocuri fete jocuri de imbracat jocuri de machiat jocuri de coafat jocuri makeup jocuri dressup

Acest joc cu titlu imbraca elissabat monster high, a fost adaugat 2014-09-06 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.