Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E IMBRACA RAPUNZEL IN HAINE MODERNE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca rapunzel in haine moderne

Rapunzel a fost o printesa care a trait acum mult timp. Ea avea parul foarte lung si blond, imbracandu-se numai in rochii regale si albastre, insa in zilele noastre ea ar avea alta costumatie, poti tu sa faci un asortiment de haine care ar putea fi purtat de Rapunzel astazi? Incearca sa gasesti haine cat mai regale, moderne si serioase dare care pot sa puna in evidenta frumusetea corporala a frumoasei printese. Daca creezi o costumatie interesanta poti chiar tu sa te imbraci ca ea si sa incerci sa fii o printesa moderna!


Tags: jocuri cu printese jocuri barbie de imbracat jocuri de imbracat jocuri moda jocuri barbie de moda jocuri cu haine jocuri dressup jocuri barbie dressup

Acest joc cu titlu imbraca rapunzel in haine moderne, a fost adaugat 2014-05-07 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.