Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E IMBRACA TWYLA MONSTER HIGH

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca twyla monster high

Imbraca pe Twyla frumoasa fata studenta din liceul monstrilor, ea este foarte timida si ii place sa studieze asa ca fiecare haine din vestimentatia ei trebuie sa arate acest lucru. In primul rand trebuie sa folosesti super puterea de monstru sa gasesti hainele speciale pentru Twyla, ea vrea sa fie la moda monstrilor, adica cu haine gotice, dar in acelasi timp doreste sa isi pastreze unicitatea pe care fiecare piese de imbracaminte din dulapul ei ii o confera. Fiindca este timida incearca sa nu folosesti culori prea indraznete si mentine toate hainele pe culori negre. Fetel din monster high au un par foarte interesant asa ca incearca si tu o coafura noua si radicala pentru frumoasa Twyla monster.


Tags: jocuri monster high jocuri de imbracat monster high jocuri barbie de imbracat jocuri de imbracat jocuri dressup jocuri de coafat

Acest joc cu titlu imbraca twyla monster high, a fost adaugat 2014-08-01 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.