Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E IMBRACA PE EMMA WATSON

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca pe emma watson

Emma Watson este o actrita foarte frumoasa, insa ca toate vedetele ea nu are prea mult timp pentru ea asa ca majoritatea hainelor sunt alese fie de stilisti fie de alti oamenii care o ajuta, insa astazi ea are nevoie de o schimbare, vrea sa fie cat mai draguta pentru o iesire in oras, iar pentru asta are nevoie de o costumatie la moda, care sa iasa in evidenta dar in acelasi timp sa fie si glamour pentru a ii da acel aer de vedete hollywoodiana. Crezi ca poti sa o ajuti? Crezi ca poti sa o imbraci pe Emma watson in acest joc de moda si dressup? Incearca si distreaza-te facand costumatii noi pentru vedete!


Tags: jocuri cu vedete jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri moda jocuri barbie moda jocuri de coafat

Acest joc cu titlu imbraca pe emma watson, a fost adaugat 2014-06-08 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.