Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E IMBRACA PRINTESA FROZEN ANNA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca printesa frozen anna

Printesa Anna din regatul ghetii vrea sa devina cea mai frumoasa si mai stralucitoare printesa pentru iesirea la vizitat regatul Frozen, care va avea loc in aceasta seara, dar pentru ca ea nu stie foarte multe despre moda si hainele care se poate la astfel de evenimente trebuie ca tu sa o ajuti sa ii gasesti cele mai potrivite aranjamente. Poti sa o imbraci pe printesa regatului ghetii Anna cu rochii deja facute, intregi si lungi sau poti sa alegi rochii formate din top si apoi fustite mai lungi potrivite pentru o zi racoroasa. Deasemenea, poti sa schimbi coafura si bineinteles incaltamintea frumoase Anna si sa o faci cea mai interesante printesa Frozen!


Tags: jocuri cu regatul ghetii jocuri de imbracat jocuri cu printese jocuri barbie de imbracat jocuri barbie cu printese jocuri frozen

Acest joc cu titlu imbraca printesa frozen anna, a fost adaugat 2014-09-01 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri frozen. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.