Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E IMBRACAT PRINTESA JASMINE SI COVORUL FERMECAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbracat printesa jasmine si covorul fermecat

Joaca jocuri de imbracat pe printesa Jasmine, una dintre cele mai frumoase printesa arabice pe care ai vazut. Ea impreuna cu Alladin vor sa calatoreasca prin lume pe covorul magic, insa pentru a face asta trebuie mai intai sa o transformi pe frumoasa printesa din stilul indian arabic intr-un stil cat mai international, sa ii faci o coafura noua, sa o imbraci cu haine noi si la moda, bineinteles toate acestea haine trebuie asortate intr-un mod cat mai placut sa fie frumoasa si regale. Distreaza-te online intr-un nou joc de imbracat printese disney!


Tags: jocuri cu printese jocuri cu printese disney jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri de coafat jocuri de colorat

Acest joc cu titlu imbracat printesa jasmine si covorul fermecat, a fost adaugat 2014-10-05 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri de colorat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.