Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E IMBRACAT WINX LA CLUB DE COAFAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbracat winx la club de coafat

Fetele Winx din clubul de aparatoare a planetelor au nevoie de ajutorul tau, nu pentru a salva lumea, ci pentru ceva la care te pricepi foarte bine, sa le imbraci, coafezi si sa le faci foarte frumoase. Stella, Bloom, Tecna, Flora si celelalte fete vor sa arate uimitor de bine asa ca au venit la tine sa le ajuti in noul salon de infrumusetat winx la care orice fata zana este invitata, iar tu esti bineinteles cea mai buna prietena si stilista pe care fetele o pot gasi. Trebuie sa le faci coafuri noi ca in jocurile cu frizuri winx, trebuie sa le machiezi interesant si sa joci multe minijocuri cu winx, deasemenea trebuie sa le imbraci si sa le faci cele mai frumoase aripi pentru a arata uimitor de bine pentru noile lor misiuni dar si pentru zilele de bal care vor urma. DIstreaza-te intr-un nou joc cu fetele winx pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri winx jocuri cu printese jocuri barbie cu printese jocuri de imbracat printese jocuri barbie de imbracat jocuri moda jocuri fete jocuri de coafat jocuri coafuri reale jocuri winx coafuri

Acest joc cu titlu imbracat winx la club de coafat, a fost adaugat 2014-11-09 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri winx coafuri. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.