Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E LIZZIE HEARTS DE IMBRACAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

lizzie hearts de imbracat

Imbraca pe Lizzie Hearts una dintre fetele cele mai frumoasa din jocul de imbracat fete Ever After High, fata Reginei de Inima. Lizzie din ever after high are nevoie neaparata de ajutorul tau, tu trebuie sa ii faci un makeover complet, sa ii schimbi coafura intr-una foarte frumoasa, trebuie sa ii schimbi hainele in unele la moda in lumea monster high si folosirea accesoriilor pentru a putea sa o faci cat mai frumoasa in noul nostru joc de imbracat online!


Tags: jocuri monster high jocuri ever after high jocuri de imbracat monster high jocuri monster high de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri de coafat

Acest joc cu titlu lizzie hearts de imbracat, a fost adaugat 2014-10-03 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.