Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E LYRA IMBRACA FATA PONEI DIN EQUESTRIA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

lyra imbraca fata ponei din equestria

Joaca cele mai tari jocuri cu micul meu ponei, sau mai bine spus cu fetele care au trecut prin portalul din Ponyville si au ajuns in Equestria, locul unde s-au transformat in fete si acum au nevoie de cele mai tari haine si rochii la moda pentru a merge la liceul Canterlot. Astfel, in jocurile noastre cu Lyra Hearthstrings avem din nou de ales haine, rochii si coafuri traznite pentru moda formatiilor rock de fete ponei. Joaca si tu cele mai tari jocuri online cu frumoasele fete din micul meu ponei ce joaca pe jocuribarbieonline, jocuri de moda si nu numai!


Tags: jocuri micul meu ponei jocuri cu ponei jocuri fete equestria jocuri canterlot high jocuri de imbracat jocuri de coafat jocuri rainbow rock jocuri rock

Acest joc cu titlu lyra imbraca fata ponei din equestria, a fost adaugat 2015-03-03 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri rock. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.