Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E MACHIAJ PRINTESA ARIEL

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

machiaj printesa ariel

Ariel, printesa marilor si a oceanelor are nevoie de o trasformare, dar cum ea are o coada de sirena si poate sa schimbi doar culoarea solzilor i-a ramas doar machiajul, coafatul si alesul hainelor pentru partea de top ca sa isi schimbe infatisarea, iar astazi o sa facem chiar astazi. Tu poti sa ii alegi cele mai interesante si frumoase tipuri de culori pentru ochi, obraji si sprancene, poti sa ii alegi o culoare de rosu aprins pentru buze si sa te distrezi cu cele mai tari frizuri pentru printesa Ariel. Joaca si tu cele mai tari jocuri cu printesele disney, si creeaza un nou look pentru printesa Ariel chiar pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu printese disney jocuri cu printese jocuri de machiat jocuri cu sirene jocuri barbie de machiat jocuri de coafat jocuri barbie de coafat

Acest joc cu titlu machiaj printesa ariel, a fost adaugat 2014-11-26 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.