Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E MACHIAT ANNA REGATUL DE GHEATA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

machiat anna regatul de gheata

Joaca jocuri cu regatul de gheata in care poti sa o machiezi si sa o imbraci pe frumoasa printesa Anna Frozen. Ea doreste sa arate foarte bine pentru petrecerea la care vor participa o multime de printi si dupa cum stii ea inca nu are un iubit, asa ca vrea sa atraga un print foarte frumos prin aspectul ei placut si interesant. Tu poti sa o ajuti in acest joc imbracand-o cu cele mai frumoase haine de printesa, poti sa o faci frumoasa cu machiaj, bijuterii si o noua coafura bineinteles la sfarsit poti chiar sa ii schimbi si culoarea ochilor. Distreaza-te in cel mai nou joc de machiat si imbracat pe Anna din regatul de gheata!


Tags: jocuri de imbracat jocuri de machiat jocuri barbie de machiat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de coafat jocuri de coafat jocuri frozen jocuri cu regatul de gheata

Acest joc cu titlu machiat anna regatul de gheata, a fost adaugat 2014-09-04 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu regatul de gheata. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.