Jocuri barbie cu JOCURI BARBIE CELEBRITATI E MACHIAT FROZEN ANNA REGATUL GHETII

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

machiat frozen anna regatul ghetii

Joaca online jocuri de imbracat pe printesa Anna din regatul ghetii in cele mai frumoase si interesante haine pe care le-ai vazut vreodata. Dupa cum stii Anna este o printesa din Frozen, ia a fost inchisa in castelul ei multa vreme, insa acum, o data ce portile s-au deschis are nevoie de sfatul tau de stilista pentru a isi face o coafura frumoasa ce poate sa ii impresioneze supusii si printii care vin la bal, sa isi aleaga haine demne de printesa si de moda noua pe care aceasta super printesa nu o stie inca. Incearca sa iti folosesti fiecare talent pentru a o transforma pe Frozen Anna in cea mai interesante printesa si distreaza-te intr-un nou joc de imbracat fete!


Tags: jocuri cu regatul ghetii jocuri de imbracat jocuri cu printese jocuri barbie de imbracat jocuri barbie cu printese jocuri frozen jocuri makeover

Acest joc cu titlu machiat frozen anna regatul ghetii, a fost adaugat 2014-08-29 in categoria jocuri barbie celebritati si poate fi descris ca un joc cu jocuri makeover. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.